Geraliene | Office Manager

Hi, ik ben Geraliene en ben Office Manager bij Sprinter. Het ondersteunen van de adviseurs en de verantwoordelijkheid nemen van diverse zaken op kantoor maakt mij een vrolijk persoon. Ik hou ervan om mensen hun werk te ontlasten plus te kunnen helpen zo ver het kan. Ook ben ik het aanspreekpunt voor de kandidaten. Verder beheer ik het sociale media. Als jullie vragen hebben over uren, vrije dagen (vakanties) etc. kunnen jullie bij mij terecht.

Waar kunnen we jou altijd voor wakker maken?

Een tripje naar de zon! Ik ben echt een persoon die van de zon houd. Heerlijk, lekker op een strandbedje in de zon bijkleuren.  En zijn we gewoon in Nederland en is het geen 20+ graden, dan mag je mij gewoon lekker laten liggen. 

Wat doe je graag in je vrije tijd?

Ik houd me graag bezig met echt genieten. Dit doe ik door samen met vrienden te zijn en een gezellig drankje te doen, inclusief dansjes. Je zult mij ook vaak tegen kunnen komen op festivals. In de avond uren hou ik me bezig met even lekker een uurtje te sporten. Kortom alleen maar leuke dingen. En op de zondag hou ik ervan om helemaal niets te hoeven doen, gewoon op de bank met netflix.

Waardoor ga jij harder sprinten?

De variatie die ik heb qua werkzaamheden. Mijn dagen zien er altijd anders uit. Verder kan ik hier mijn creativiteit uiten in verschillende werkzaamheden. En natuurlijk de heerlijke relaxen sfeer hier op kantoor.

Wat staat er nog op jouw bucketlist?

Naar de Malediven, er is er weinig te doen daar maar het lijkt me zo mooi daar. En mijn hoogtevrees  overwinnen met een parachute sprong.

Neem contact op met Geraliene via 06 - 12610973 of mail naar geraliene@sprintersearch.nl

Sprinter Team

Stephanie Westland-Maaskant

Adviseur Civiele Techniek Midden Nederland

Lotte Boot

Adviseur Civiele Techniek Noord-Holland en Utrecht

Maarten van Mourik

Adviseur Civiele Techniek Midden- en Oost Nederland

Maud van Lunsen

Recruiter Civiele Techniek

 

Corine Hardeman

Finance & Control

 

Geraliene van Veldhuizen

Office Manager

 

Vacature

Adviseur Civiele Techniek

 

Copyright © 2022 Sprinter Search BV   |  Sitemap
Sprinter Search gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close