Geraliene | Office Manager

Hi, ik ben Geraliene en ben Office Manager bij Sprinter. Het ondersteunen van de adviseurs en de verantwoordelijkheid nemen van diverse zaken op kantoor maakt mij een vrolijk persoon. Ik hou ervan om mensen hun werk te ontlasten plus te kunnen helpen zo ver het kan. Ook ben ik het aanspreekpunt voor de kandidaten. Verder beheer ik het sociale media. Als jullie vragen hebben over uren, vrije dagen (vakanties) etc. kunnen jullie bij mij terecht.

Waar kunnen we jou altijd voor wakker maken?

Een tripje naar de zon! Ik ben echt een persoon die van de zon houd. Heerlijk, lekker op een strandbedje in de zon bijkleuren.  En zijn we gewoon in Nederland en is het geen 20+ graden, dan mag je mij gewoon lekker laten liggen. 

Wat doe je graag in je vrije tijd?

Ik houd me graag bezig met echt genieten. Dit doe ik door samen met vrienden te zijn en een gezellig drankje te doen, inclusief dansjes. Je zult mij ook vaak tegen kunnen komen op festivals. In de avond uren hou ik me bezig met even lekker een uurtje te sporten. Kortom alleen maar leuke dingen. 

Waardoor ga jij harder sprinten?

Sprinter maakt mij blij! Ik heb elke dag zin om naar mijn werk te gaan. Mijn functie is precies wat bij mij past. Ik hou van de vele afwisselende taken waar ik me mee bezig mag houden. Geen één dag ziet er hetzelfde uit. Maar ook dat het altijd gezellig is op kantoor. Voor mij is werken absoluut een feestje. Dus of ik het werken kan noemen? Uiteraard vergeet ik niet dat er bij Sprinter een heerlijke relaxte sfeer hangt. Alles kan en mag. En wat ook zo enorm genieten is, is de lunch van kantoor, de domibo's, de tafeltennis competities, de lekkernijen die je in elk hoekje kan vinden, en onze leuke uitjes! Genoeg redenen om harder te sprinten toch?

Wat staat er nog op jouw bucketlist?

Naar de Malediven, er is er weinig te doen daar maar het lijkt me zo mooi daar. En mijn hoogtevrees  overwinnen met een parachute sprong. 

Neem contact op met Geraliene via 06 - 12610973 of mail naar geraliene@sprintersearch.nl

Sprinter Team

Stephanie Westland

Matchmaker Civiele Techniek Midden Nederland

Lotte Boot

Matchmaker Civiele Techniek Noord-Holland en Utrecht

Maarten van Mourik

Matchmaker Civiele Techniek Midden- en Oost Nederland

Maud van Lunsen

Junior Matchmaker Civiele Techniek

 

Corine Hardeman

Finance & Control

 

Geraliene van Veldhuizen

Office Manager

 

Vacature Matchfinder

Matchfinder Civiele Techniek

 

Joyce Evers

Matchfinder Civiele Techniek

 

Copyright © 2023 Sprinter Search BV   |  Sitemap
Sprinter Search gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close