Kandidaten

Heb jij net jouw studie met succes afgerond en zou je graag worden begeleid bij het vinden van een goede startersbaan? Of ben je op zoek naar meer uitdaging maar zou jij niet weten waar je de tijd vandaan moet halen om actief te gaan zoeken? Of leeft het gevoel dat jij graag wat anders zou willen doen maar je hebt geen idee wat bij jou past en welke mogelijkheden er allemaal zijn?
Als een van bovenstaande punten voor jou van toepassing is ben je bij Sprinter Search aan het juiste adres!

Onze adviseurs bieden hulp en maken graag kennis om naar jouw wensen te luisteren. Wij zijn sterk in het verbinden van kandidaten aan bedrijven, wij willen graag weten waar jouw krachten liggen om van daaruit te kijken hoe wij die het best tot haar recht kunnen laten komen.

Hieronder aan aantal referenties van kandidaten die wij hebben mogen begeleiden naar een mooie civiele uitdaging:


Roel - 35 jaar - Werkvoorbereider

“Ik werd benaderd door een van de adviseurs van Sprinter Search. Ik was op dat moment aan het zoeken naar een nieuwe passende uitdaging binnen de verkeerstechniek. Na een kennismakingsgesprek ging het allemaal heel snel. De match met mijn huidige werkgever is zeer goed. Qua mensen en werk heeft Sprinter Search de juiste inschatting gemaakt. Het is erg prettig samenwerken met de adviseurs van Sprinter Search en de eerste aanbevelingen van mijn kant zijn al gedaan!”


Wessel – 22 jaar – Landmeter

'' Aan het einde van je schooltijd zul je allemaal de vraag hebben: 'En wat nu?'.
Ik had het idee om eerst lekker vakantie te vieren met het geld wat ik gespaard had van mijn bijbaantjes. Na de vakantie zou ik wel zien wat ik tegen zou komen en gaan kijken voor een baan. Maar nog voordat ik in Nederland was kwam ik in contact met Sprinter Search, ze wilden me heel graag leren kennen. Zo gezegd zo gedaan. We hebben zo snel mogelijk een kennismaking ingepland en de mogelijkheden bekeken en besproken. Nog voordat ik het doorhad? Mocht ik al op sollicitatiegesprek bij een bedrijf waar ik uiteraard veel ondersteuning bij kreeg van Sprinter Search.

Van het één kwam het ander en werk ik er al weer een half jaar als Landmeter. Dit doordat Sprinter Search precies wist wat ze voor mij konden betekenen en mij op die manier goed konden helpen bij het vinden van een baan! En dat is niet alles, nu ik al weer even als Landmeter werk, wordt er nog steeds contact met mij gehouden! Je bent geen nummertje en je wordt meteen geholpen bij al je vragen, geweldige mensen!''


Kun jij niet wachten en wil je dat wij voor jou gaan sprinten?

Wil jij jouw carrière ook laten bruisen of sta jij op het punt een sprong in de civiele arbeidsmarkt te maken? Dan helpen wij jou graag op weg!