Opdrachtgevers

Sprinter Search is gedreven in het helpen bij het vinden van civieltechnisch talent voor uw organisatie. Ons netwerk bestaat uit Mbo-, Hbo- en WO-kandidaten voor zowel de duur van een project als voor vaste posities.

Sprinten voor succes!

Ambitie is gezond, geeft energie en als je plezier hebt in wat je doet zorgt dat voor succes! Wij geloven dat je succes kunt afdwingen. Wij hechten veel waarde aan persoonlijk contact. Iedere kandidaat die bij uw organisatie komt kennismaken hebben wij uitgebreid persoonlijk gesproken en worden referenties over ingewonnen. Naast de capaciteiten en kennis van een kandidaat staan wij graag nader stil bij de persoon achter het cv. Persoonlijkheid en ambitie helpen ons de best passende match te creëren.

Hieronder een aantal referenties van opdrachtgevers waar wij een nieuwe civieltechnische collega voor hebben mogen vinden:


Harrie – Projectleider wegenbouwbedrijf

“Sprinter Search is een partij die zeggen wat ze doen en echt doen wat ze zeggen. Het is voor onze organisatie erg belangrijk om een partner te hebben die ons zo goed aanvoelt. Zaken doen met Sprinter Search betekent een relatie voor de langere termijn gebaseerd op vertrouwen en eerlijkheid. Het is een organisatie die plezier uitstraalt.”


Frans – Teamleider Ingenieursbureau

''De vraag naar ‘uitbreiding van ons team’ wordt direct opgepakt. We worden op de hoogte gehouden van de vorderingen. Snel schakelen daar houden wij van. Binnen een maand was het raak. Een topper gevonden. Nu alweer 2 maanden bij ons aan werk.
Dit is onze reden waarom deze relatie koesteren!''


Henk – Directeur algemeen GWW bedrijf

“Vlotte adviseurs die weten waar ze het over hebben en daarnaast ook kunnen vinden wat je zoekt, die zijn zeldzaam. Om die reden werken wij graag samen met Sprinter Search!”


Nieuwsgierig geworden naar wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen, wil je meer weten over het Sprinter Team of neem nu Contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Latent op zoek naar talent en dus niets willen missen? Schrijf u nu in voor de
Sprinter Search nieuwsbrief.


Bedrijfsdocumenten

Vanuit Sprinter hebben wij de volgende bedrijfsdocumenten:

  • VCU Certificaat
  • NEN 4400-1
  • G-rekening overeenkomst
  • Uittreksel kamer van koophandel
  • Verklaring betalingsgedrag belastingdienst

Bovenstaande documenten verstrekken wij voorafgaand aan een inleenperiode.