Iris Dros - Adviseur Civiele Techniek

Hi!
Ik ben Iris en woon in het mooie dorpje Hoenderloo. Sinds 1 augustus 2019 ben ik werkzaam binnen Sprinter Search. In eerste instantie gestart als Office Manager en sinds 1 juli 2020 doorgegroeit naar Adviseur Regio Noord-Holland. 

Wat maakt werken bij Sprinter Search leuk voor jou?
Het werken in een branche waarin je nooit uitgeleerd raakt is heel uitdagend en daardoor leuk! De werkzaamheden zijn heel erg afwisselend, maar je bent altijd in contact met mensen. Gezien ik het liefst ieder moment op de dag in contact ben met mensen, is dit dus een droombaan! Hoe leuk is het als je iemand aan zijn/haar droombaan hebt kunnen/mogen helpen?! Daarnaast vind ik Sprinter Search onderscheidend in haar mensgerichte werkwijze. Persoonlijkheid en ambities van onze kandidaten staan centraal, in combinatie met een goede begeleiding en enthousiasme!

Waar kunnen we jou altijd voor wakker maken?
Voor een goede carpaccio of biefstuk kom ik absoluut mijn bed uit. Daarnaast vind ik het ook echt niet erg als iemand mij wakkermaakt om te zeggen dat we op vakantie gaan. Zowel voor een relaxte zonvakantie als wintersport kan je mij gerust wakker maken.

Wat is één van je leukste herinneringen die je hebt van kantoor?
Pfoe lastig.. Allereerst mijn eerste teamuitje. Dit was naar Amsterdam en het was werkelijk fantastisch. Verder vind ik onze vrijdagmiddag borrels, waar regelmatig kandidaten op bezoek komen, ook erg gezellig. Het spel 30 seconds tijdens de vrijmibo is ook altijd geslaagd, mits ik uiteraard win.

Wat doe je graag in je vrije tijd?
In mijn vrije tijd drink ik graag een drankje met vrienden. Daarnaast zijn skiën en shoppen ook nog dingen die ik het liefst dagelijks doe!

Wil je graag dat ik aan de hand van jouw wensen op zoek ga naar een nieuwe uitdaging die bij je past?

Kom nu in contact met Iris via 06- 23831691 of stuur een e-mail naar i.dros@sprintersearch.nl.

Sprinter Team

Claudia Kamphuis-Soetendaal

Adviseur Civiele Techniek Oost Nederland

Laura Hooijer

Adviseur Civiele Techniek Zuid- Holland

Iris Dros

Adviseur Civiele Techniek Noord-Holland

Stephanie Westland

Adviseur Civiele Techniek Midden Nederland

Anna Hofland

Office Manager

Corine Hardeman

Finance & Control
 

Frank Maaskant

Directeur
 

Copyright © 2021 Sprinter Search BV   |  Sitemap
Sprinter Search gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close