Esmée - Office Manager

Hi, ik ben Iris, 25 jaar oud en woonachtig in het dorpje Hoenderloo. In juli 2019 ben ik binnen Schoevers afgestudeerd als Office Manager en sinds augustus 2019 oefen ik deze functie uit bij Sprinter Search. Ik ben een echte regelneef en ben daarom graag de spin in het web!

Wat maakt werken bij Sprinter Search leuk voor jou?
De taken en verantwoordelijkheden zijn erg gevarieerd. Geen dag is hetzelfde en daarom is er iedere dag een andere uitdaging om aan te gaan. Vervelen is hier niet mogelijk en dat zorgt voor extra uitdaging én energie. 

Waar kunnen we jou altijd voor wakker maken?
Voor een goede carpaccio of biefstuk kom ik absoluut mijn bed uit. Daarnaast vind ik het ook echt niet erg als iemand mij wakkermaakt om te zeggen dat we op vakantie gaan. Zowel voor een relaxte zonvakantie als wintersport kan je mij gerust wakker maken.

Wat is één van je leukste herinneringen die je hebt van kantoor?
Mijn eerste leuke herinnering is toch zeker dat wij na mijn arbeidsvoorwaardegesprek met zijn allen een glas champagne op het terras gingen klinken. Gewoon om het eventjes te vieren! Daarnaast was het teamuitje naar Amsterdam ook een groot succes! Hier heb ik mijn (toen nog nieuwe) collega's echt leren kennen. Ik kan je vertellen dat zij heel gezellig zijn :-).

Het leukste, en dat iedere week weer, is toch wel de vrijdagmiddagborrel. Vooral als er (oud)kandidaten langskomen om mee te borrelen. Het spel 30 seconds tijdens de vrijmibo is ook altijd geslaagd, mits ik uiteraard win.

Wat doe je graag in je vrije tijd?
In mijn vrije tijd drink ik graag een drankje met vrienden. Daarnaast zijn skiën en shoppen ook nog dingen die ik het liefst dagelijks doe!

Sprinter Team

Claudia Soetendaal

Adviseur Civiele Techniek Oost Nederland

Laura Hooijer

Adviseur Civiele Techniek Zuid- Holland

Iris Dros

Adviseur Civiele Techniek Noord-Holland

Stephanie Westland

Adviseur Civiele Techniek Midden Nederland

Esmée Buitenhuis

Office Manager

Corine Hardeman

Finance & Control
 

Frank Maaskant

Directeur
 

Copyright © 2020 Sprinter Search BV   |  Sitemap
Sprinter Search BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close