Lotte | Adviseur Civiele Techniek

Hi, ik ben Lotte en woonachtig in het bruisende Utrecht. Duurzame relaties opbouwen en verbinden word ik als echt mensen-mens blij van. Werken bij Sprinter is niet alleen een kwestie van ‘’poppetjes plaatsen’’. Kwaliteit leveren, vitamine A(andacht) en weten wat er speelt in de markt dat onderscheidt ons (denk ik) van de rest. En precies dat is ook de reden dat ik bij Sprinter met ontzettend veel plezier werk. Ik hoop nog veel bruggen te mogen slaan en verbindingen te leggen!

Waar kunnen we jou altijd voor wakker maken?

Appeltaart! Zo’n warme appeltaart met een krokant korstje en een goede dot verse slagroom, heerlijk. Dan ben ik wel op mijn best. Echter mag een kandidaat/opdrachtgever mij ook s ’nachts wakker maken als ik daarvoor op dat moment de perfecte match kan realiseren. Dat word dan natuurlijk weer gevierd met.. Appeltaart!

Wat doe je graag in je vrije tijd?

Sporten vind ik echt heerlijk, zowel duursport als krachtsport. Daardoor kan ik lekker mijn hoofd leeg maken en nieuwe energie op doen. Klein detail is dat ik dan ook de appeltaart calorieën eraf kan trainen. Op kantoor heb ik ook wel de bijnaam ‘’miss doe-het-zelf’’, ik vind het leuk om nieuwe dingen te bedenken en te maken zoals bijvoorbeeld een eettafel. Daarnaast een goed boek lezen, potje schaken of een goed wijntje drinken met vrienden.

Waardoor ga jij harder sprinten?

Ik krijg wel extra energie van nieuwe bedrijven ontdekken, op pad zijn naar kandidaten en zien hoe onze kandidaten goed op hun plek zitten met een beetje hulp van ons. Nieuwe mensen leren kennen, de perfecte match creëren en zowel klant als kandidaat blij maken, daarvoor ga ik wel harder sprinten.

Wat staat er nog op jouw bucketlist?

Sowieso staat een wereldreis nog op mijn bucketlist, de wereld ontdekken en mooie fijne mensen ontmoeten van andere culturen. Daarnaast zou ik graag een klushuis willen kopen en deze helemaal verbouwen tot droomhuis.

Last but not least, samen met dit mooie team van Sprinter verder bouwen en nog meer goede matches creëren!

Wil je meer weten van mij of onze diensten dan drink ik graag een kopje koffie met je!

Neem contact op met Lotte via: 06 - 23831691 of mail naar lotte@sprintersearch.nl.

Sprinter Team

Stephanie Westland

Matchmaker Civiele Techniek Midden Nederland

Lotte Boot

Matchmaker Civiele Techniek Noord-Holland en Utrecht

Maarten van Mourik

Matchmaker Civiele Techniek Midden- en Oost Nederland

Maud van Lunsen

Junior Matchmaker Civiele Techniek

 

Corine Hardeman

Finance & Control

 

Geraliene van Veldhuizen

Office Manager

 

Vacature Matchfinder

Matchfinder Civiele Techniek

 

Joyce Evers

Matchfinder Civiele Techniek

 

Copyright © 2023 Sprinter Search BV   |  Sitemap
Sprinter Search gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close