Maud van Lunsen

Hi, ik ben Maud en ben Junior Matchmaker bij Sprinter. Als Junior Matchmaker ben ik verantwoordelijk voor het matchen van onze talenten met bedrijven in de Civiele Techniek voor de regio Zuid-Holland. Dus ben jij op zoek naar een uitdaging? Neem gersut contact op en dan help ik je verder!

Waar kunnen we jou altijd voor wakker maken?

Eerlijk gezegd kan je mij beter laten liggen! Maar als je mij echt moet wakker maken, het liefst voor een heerlijke zonvakantie. Zon, zee, strand en een cocktail in de hand.

Wat doe je graag in je vrije tijd? 

In mijn vrije tijd ben ik meestal bezig met gezellige dingen doen en genieten! Avondjes stappen, terrassen (het liefst in het zonnetje met een glaasje wijn), uit eten gaan en zo nu en dan probeer ik leuke stedentripjes te maken. Dit doe ik dan ook het liefst samen met mijn vriend of mijn vriendinnen. Om niet te vergeten sport ik ook een aantal keer in de week, heerlijk mijn hoofd leegmaken en dan compenseert het ook weer met de ongezonde dingen die ik eet en drink op het terras.

Waardoor ga jij harder sprinten?

Het contact met alle kandidaten! Daar haal ik echt mijn energie uit, contacten onderhouden en zo goed mogelijk geschikten kandidaten vinden voor onze klanten. Het werk is ook altijd lekker gevarieerd en geen dag is hetzelfde. En om niet te vergeten, door de aller leukste collega’s hier bij Sprinter.

Wat staat er nog op jouw bucketlist?

Zo veel mogelijk van de wereld te ontdekken. Er is nog zo veel te zien, dus wie weet maak ik ooit nog een wereldreis. Maar voor nu staat het Noorderlicht in Lapland zien bovenaan mijn lijstje!

Neem contact op met Maud via 06 - 13733877 of mail naar maud@sprintersearch.nl

Sprinter Team

Stephanie Westland

Matchmaker Civiele Techniek Midden Nederland

Lotte Boot

Matchmaker Civiele Techniek Noord-Holland en Utrecht

Maarten van Mourik

Matchmaker Civiele Techniek Midden- en Oost Nederland

Maud van Lunsen

Junior Matchmaker Civiele Techniek

 

Corine Hardeman

Finance & Control

 

Geraliene van Veldhuizen

Office Manager

 

Vacature Matchfinder

Matchfinder Civiele Techniek

 

Joyce Evers

Matchfinder Civiele Techniek

 

Copyright © 2023 Sprinter Search BV   |  Sitemap
Sprinter Search gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close