Stephanie Westland - Adviseur Civiele Techniek

Hi, ik ben Stephanie en ruim vier en een half jaar geleden ben ik begonnen met Sprinter Search. Met mijn werkervaring en passie die ik daarvoor al had opgedaan binnen de arbeidsbemiddeling, is mijn droom uitgekomen! Bij Sprinter Search werk ik elke dag met veel plezier om zowel bij jou als bij een opdrachtgever een glimlach op het gezicht te toveren.

Wat maakt werken bij Sprinter Search leuk voor jou? Elke dag vol energie aan de slag gaan in de leukste branche: De Civiele Techniek. Geen dag is hetzelfde en daar word ik erg blij van!

Waar kunnen we jou altijd voor wakker maken? Een plaatsing! Als een klant en kandidaat beide akkoord hebben gegeven en met elkaar in zee gaan. Daar word ik het meest blij van, dag of nacht maakt mij niks uit!

Wat is één van je leukste herinneringen die je hebt van kantoor? Vrijdagmiddagborrel waarbij meerdere kandidaten langskwamen en we heerlijk hebben geborreld en gezelligheid/blijheid!

Wat doe je graag in je vrije tijd? Al mijn vrije tijd gaat sinds 1,5 jaar naar mijn kleine man, Maurits! Daarnaast hockey ik en sta ik thuis graag in de keuken ;-) Uiteten gaan en drankjes drinken met familie en vrienden, daar ben ik ook altijd voor in!

Benieuwd hoe ik werk en wat ik voor jou kan betekenen? Mag ik jou aan je (volgende) civiele baan helpen?

Neem contact op met Stephanie via: 06-12798226 of mail naar s.westland@sprintersearch.nl

Sprinter Team

Claudia Soetendaal

Adviseur Civiele Techniek Oost Nederland

Laura Hooijer

Adviseur Civiele Techniek Zuid- Holland

Iris Dros

Adviseur Civiele Techniek Noord-Holland

Stephanie Westland

Adviseur Civiele Techniek Midden Nederland

Esmée Buitenhuis

Office Manager

Corine Hardeman

Finance & Control
 

Frank Maaskant

Directeur
 

Copyright © 2020 Sprinter Search BV   |  Sitemap
Sprinter Search BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close